Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yrttiset broilerivartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 12 liotettua grillivarrasta
  • 2 oksaa rosmariinia
  • 4 oksaa oreganoa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Jaa jokainen filee kolmeen osaa pitkittäin. Pese sitruuna ja raasta kuori. Silppua rosmariini ja oregano ja viipaloi valkosipulinkynsi. Sekoita yrtit, sitruunankuori, valkosipuli ja oliiviöljy.

2. Kaada yrtti-sitruunaöljy muovipussiin, laita kanapalat siihen ja sulje pussi. Marinoi jääkaapissa ainakin 3 tuntia, mielellään yli yön.

3. Kaada kanapalat marinadeineen kulhoon. Pujota lihat vartaisiin ja mausta vielä suolalla ja pippurilla. Grillaa vartaita grilliritilä melko korkealla hehkusta 6-8 minuuttia, niin että broileri tulee läpikypsäksi.

Broilerin täytyy olla aina läpikypsää, mutta samalla täytyisi huolehtia, ettei se kuivahda. Tarkkaile siis kypsymistä pistämällä lihaan ja katsomalla milloin lihaneste on täysin kirkasta.

Lisää aiheesta:

Punaviinibroileria ja grillisieniäGrillatut, marinoidut porsaankyljyksetRosmariinilla ja valkosipulilla silavoitu kyljysriviLammasvartaat grillissäRosmariininmakuiset lammasvartaatGrillivartaat porsaanfileestä
KanavartaatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonVappuPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanavartaat
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kanavartaita munakoisomarinadissa

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Minttumarinoidut piknikvartaat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jogurtissa marinoidut broilerivartaat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kanavartaat, sahramiriisiä ja kurkkukastiketta

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Varrasbroileri