Yrttipihvi grillattujen tomaattien kera
Käytä kuivattuja tai tuoreita yrttejä sen mukaan, mitä kotoasi löytyy. Grillipannu on hyvä sijoitus, jos haluat paistaa vähärasvaisesti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- 1 viipale pihviä
- yrttisuolaa
- timjamia ja rosmariinia
- 2 tomaattia
- 2-3 salaattilajiketta
- 1 tl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa tomaattien päälle ristiviillot ja laita ne uunivuokaan. Mausta yrttisuolalla ja timjamilla ja laita korkealle uuniin n. 5 minuutiksi.
2. Mausta liha yrttisuolalla, timjamilla ja rosmariinilla ja grillaa molemmin puolin.
3. Sekoita salaattilajikkeet, suolaa kevyesti ja lisää oliiviöljy. Tarjoile salaatti ja tomaatit pihvin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan