Yrteiltä tuoksuvaa turskaa
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5669404/landscape16_9/515/290/848e59e5244ddecd771ad530aec88ddb/KC/934260-5404.jpg)
Julkaistu
Tämä on kevyttä ruokaa sille, joka haluaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa niille, jotka eivät ole laihdutuskuurilla.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Kahdelle
- 6 dl salaattikiinankaalia, suikaloituna
- 200 g porkkanoita, karkeasti raastettuina
- 300 g turskaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl murustettua rakuunaa
- 1 tl murustettua basilikaa
- ½ kalaliemikuutio
- 1 dl vettä
- sitruunaa
- persiljaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Laita salaattikiinankaali ja porkkana matalan padan pohjalle. Halkaise valkosipuli ja lisää pataan.
2. Mausta kala ja laita se vihannesten päälle. Ripottele päälle yrtit.
3. Kuumenna liemikuutio ja vesi, kaada liemi kalan päälle. Hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kauttaaltaan valkoinen. Koristele sitruunalla ja hienonnetulla persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka