Tämä on kevyttä ruokaa sille, joka haluaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa niille, jotka eivät ole laihdutuskuurilla.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Kahdelle
- 6 dl salaattikiinankaalia, suikaloituna
- 200 g porkkanoita, karkeasti raastettuina
- 300 g turskaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl murustettua rakuunaa
- 1 tl murustettua basilikaa
- ½ kalaliemikuutio
- 1 dl vettä
- sitruunaa
- persiljaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Laita salaattikiinankaali ja porkkana matalan padan pohjalle. Halkaise valkosipuli ja lisää pataan.
2. Mausta kala ja laita se vihannesten päälle. Ripottele päälle yrtit.
3. Kuumenna liemikuutio ja vesi, kaada liemi kalan päälle. Hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kauttaaltaan valkoinen. Koristele sitruunalla ja hienonnetulla persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!