Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yrteillä maustettu paahdettu kananrinta

Julkaistu 23.04.2013 13:23
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

AINEKSET

  • ½ ruokalusikallista tuoreita yrttejä (meiramia, oreganoa, persiljaa, ruohosipulia, timjamia jne.)
  • 2 teelusikallista sitruunan mehua
  • 1 teelusikallinen oliiviöljyä
  • 140 grammaa luutonta, nahatonta kananrintaa

RAVINTOSISÄLTÖ

  • 138 kilokaloria, 27 g proteiinia, 2,8 hiilihydraatteja, 1,5 g rasvaa

Valmistusohje

1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Sekoita pienessä kulhossa yrtit, sitruunamehu ja öljy.
3. Lisää kana ja valele sitä yrttiseoksella.
4. Aseta uunivuokaan ja kypsennä 12–15 minuuttia, kunnes kana ei enää ole vaaleanpunaista keskeltä.

Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

Bob Harper ehdottaa usein kanakuutioita salaattien lisukkeiksi tai paahdettujen kasvisten oheen. Tämä ohje sopii oivasti niihin tarkoituksiin. Tätä kananrintaa kannattaa valmistaa joka viikonloppu laihdutusprosessin ensimmäisen kuukauden ajan.

Lisää aiheesta:

Vihreä linssisalaatti joulukinkulleKevennetty pestoPunaisella currylla maustettua kanaa ja lehtikaaliaRosmariini-sitruunalohta ja paahdettua parsaaMarokkolainen lammasTuhti tomaattikeitto
KanaaKanafileeKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa
  • 31.03.202010:56
    Broileri

    Helppo cashew-kanakastike

  • 18.10.201708:52
    Kari Aihinen

    KFC-kanaa ja sriracha-majoneesia á la Kari Aihinen

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Bressen kana

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kuskusia, kanaa ja lammasta

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Kylmä kanavati