Yrteillä maustettu paahdettu kananrinta
Bob Harper ehdottaa usein kanakuutioita salaattien lisukkeiksi tai paahdettujen kasvisten oheen. Tämä ohje sopii oivasti niihin tarkoituksiin. Tätä kananrintaa kannattaa valmistaa joka viikonloppu laihdutusprosessin ensimmäisen kuukauden ajan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
AINEKSET
- ½ ruokalusikallista tuoreita yrttejä (meiramia, oreganoa, persiljaa, ruohosipulia, timjamia jne.)
- 2 teelusikallista sitruunan mehua
- 1 teelusikallinen oliiviöljyä
- 140 grammaa luutonta, nahatonta kananrintaa
RAVINTOSISÄLTÖ
- 138 kilokaloria, 27 g proteiinia, 2,8 hiilihydraatteja, 1,5 g rasvaa
Valmistusohje
1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Sekoita pienessä kulhossa yrtit, sitruunamehu ja öljy.
3. Lisää kana ja valele sitä yrttiseoksella.
4. Aseta uunivuokaan ja kypsennä 12–15 minuuttia, kunnes kana ei enää ole vaaleanpunaista keskeltä.
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti