Bob Harper ehdottaa usein kanakuutioita salaattien lisukkeiksi tai paahdettujen kasvisten oheen. Tämä ohje sopii oivasti niihin tarkoituksiin. Tätä kananrintaa kannattaa valmistaa joka viikonloppu laihdutusprosessin ensimmäisen kuukauden ajan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
AINEKSET
- ½ ruokalusikallista tuoreita yrttejä (meiramia, oreganoa, persiljaa, ruohosipulia, timjamia jne.)
- 2 teelusikallista sitruunan mehua
- 1 teelusikallinen oliiviöljyä
- 140 grammaa luutonta, nahatonta kananrintaa
RAVINTOSISÄLTÖ
- 138 kilokaloria, 27 g proteiinia, 2,8 hiilihydraatteja, 1,5 g rasvaa
Valmistusohje
1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Sekoita pienessä kulhossa yrtit, sitruunamehu ja öljy.
3. Lisää kana ja valele sitä yrttiseoksella.
4. Aseta uunivuokaan ja kypsennä 12–15 minuuttia, kunnes kana ei enää ole vaaleanpunaista keskeltä.
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.