Yrteillä maustettu paahdettu kananrinta

Bob Harper ehdottaa usein kanakuutioita salaattien lisukkeiksi tai paahdettujen kasvisten oheen. Tämä ohje sopii oivasti niihin tarkoituksiin. Tätä kananrintaa kannattaa valmistaa joka viikonloppu laihdutusprosessin ensimmäisen kuukauden ajan.

AINEKSET

  • ½ ruokalusikallista tuoreita yrttejä (meiramia, oreganoa, persiljaa, ruohosipulia, timjamia jne.)
  • 2 teelusikallista sitruunan mehua
  • 1 teelusikallinen oliiviöljyä
  • 140 grammaa luutonta, nahatonta kananrintaa

RAVINTOSISÄLTÖ

  • 138 kilokaloria, 27 g proteiinia, 2,8 hiilihydraatteja, 1,5 g rasvaa

Valmistusohje

1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Sekoita pienessä kulhossa yrtit, sitruunamehu ja öljy.
3. Lisää kana ja valele sitä yrttiseoksella.
4. Aseta uunivuokaan ja kypsennä 12–15 minuuttia, kunnes kana ei enää ole vaaleanpunaista keskeltä.

Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!