Yöpalanyytit
Pieni, suolainen yöpala on joskus tarpeen. Nämä nyytit on helppo valmistaa etukäteen ja panna viileään odottamaan tarjoilua. Nyytit lämmität kätevästi uunissa tai grillissä. Tarjoa lisukkeena kylmää kermaviiliä ja näkkileipää.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
4 annosta
- 4 keitettyä, kylmää perunaa
- 4 kovaksikeitettyä munaa
- 8 anjovisfileetä
- 2 rkl voita
- ruohosipulia tai punasipulia
- 4 palaa alumiinifoliota
Valmistusohje
1. Viipaloi munat ja perunat ja jaa neljälle foliopalalle.
2. Pane päälle anjovisfileet ja voinokare. Hienonna punasipuli tai ruohosipuli ja ripottele pinnalle.
3. Taita foliot nyyteiksi ja pane viileään odottamaan tarjoilua. Lämmitä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia tai hiiligrillissä hiilloksella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti