Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yöpalanyytit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton

4 annosta

  • 4 keitettyä, kylmää perunaa
  • 4 kovaksikeitettyä munaa
  • 8 anjovisfileetä
  • 2 rkl voita
  • ruohosipulia tai punasipulia
  • 4 palaa alumiinifoliota

Valmistusohje

1. Viipaloi munat ja perunat ja jaa neljälle foliopalalle.

2. Pane päälle anjovisfileet ja voinokare. Hienonna punasipuli tai ruohosipuli ja ripottele pinnalle.

3. Taita foliot nyyteiksi ja pane viileään odottamaan tarjoilua. Lämmitä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia tai hiiligrillissä hiilloksella.

Lisää aiheesta:

Talon rapusilakatGrillatut vihanneksetValkosipulinyytitSilakat tomaattimehussaKapristurskaa paketissaRapu-tomaattisilakat
Täytetyt munanpuolikkaatPerunatAlkuruoatKevytGluteenitonKeventäjätVälipalat

Pieni, suolainen yöpala on joskus tarpeen. Nämä nyytit on helppo valmistaa etukäteen ja panna viileään odottamaan tarjoilua. Nyytit lämmität kätevästi uunissa tai grillissä. Tarjoa lisukkeena kylmää kermaviiliä ja näkkileipää.

Kalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt munanpuolikkaat
  • 30.05.201407:53
    Päivän resepti

    Täytetyt munanpuolikkaat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Paholaisen munat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Munanpuolikkaat katkaravuilla

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kaviaarimunat

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Munat riisipedillä ja currykastike