Ylikypsää possua ja lämmintä kasvispaistosta
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5663034/landscape16_9/1600/900/785a173d87b5f48fb81a1705641189d8/TH/1004464-5742.jpg)
Julkaistu
Terveellinen ja ruokaisa ateria possusta ja kasviksista! Mausta muun muassa currylla, se tuo mukavan itämaisen vivahteen.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 1 kg possun lapaa (luuton)
- 1 sipuli
- 1 valkosipuli
- timjamia
- currya
- suolaa
- vettä
- porkkanoita
- punasipuli
- kesäkurpitsa
- herkkusieniä
- varsiselleriä
- punaista chiliä
- kypsiä perunoita
Valmistusohje
Mausta lapa suolalla, pippurilla, timjamilla ja currylla. Hienonna sipulit ja laita kaikki aineet uunivuokaan. Peitä vuoka kannella tai foliolla. Hauduta lapaa 100-asteisessa uunissa n. 4-5 tuntia (laita vaikka yöksi uuniin). Tarjoile heti tai voit jäähdyttää lavan ja paistaa sen myöhemmin pannulla.
Kuori ja pilko kasvikset. Paista kasvikset pannulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka