Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Wokattuja vihanneksia katkarapujen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tuiki tavalliset katkaravut sopivat mainiosti wokkiin, jolloin niistä tuleekin eksoottisia.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • Neljälle-kuudelle

Ainekset

  • 400 g kuorittuja katkarapuja
  • 10 tuoretta herkkusientä
  • 1 keltasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 lohko kesäkaalia
  • 100 g sokeriherneitä
  • 100 g vihreitä papuja
  • 10 minimaissia
  • 2 limen mehu
  • 2 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl sweet chili -kastiketta
  • 2 rkl soijaa
  • rapsiöljyä wokkaukseen

Valmistusohje

1. Viipaloi herkkusienet, laita ne kylmään pannuun, kuumenna ja freesaa, kunnes neste on haihtunut. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi kaali. Puhdista sokeriherneet ja vihreät pavut. Purista limemehu, kuori ja raasta inkivääri.

2. Kuumenna rapsiöljyä wokkipannussa. Wokkaa ensin vihannekset erissä. Ota ne pannulta ja laita sivuun kypsennettyäsi ne. Aloita sipulilla, valkosipulilla ja kaalilla, jatka sokeriherneillä, pavuilla ja maissilla.

3. Sekoita kaikki ainekset pannussa. Kaada päälle limemehu, lisää inkivääri, sweet chili ja soija. Kääntele katkaravut pannuun juuri ennen tarjoilua ja anna niiden vain lämmetä, ei kiehua.

Lisää aiheesta:

Porkkana-sinapinsiemensalaattiThai-katkaravutWokattuja vihanneksia tofun ja nuudeleiden keraWokattuja vihanneksia ihanan wokkikastikkeen keraRiisiä vihannesten ja kasslerin keraWokatut jättikatkaravut mustatorvisienten kera
KatkarapuwokkiKevytKananmunatonLaktoositonKeventäjätPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapuwokki
  • 28.04.202012:30
    Pastat ja nuudelit

    Nuudelisalaatti – Kari Aihisen nerokas ruoka, joka toimii lämpimänä vokkina tai kylmänä salaattina

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Katkarapuwokki ja nuudeleita

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Shanghain jättikatkaravut

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Wokattuja vihanneksia katkarapujen kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Gluteeniton katkarapuwokki