Vihannespyttipannu
Useimmat vihannekset ja juurekset soveltuvat tähän pannuun, kuin myös sienet.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 porkkana
- 1 munakoiso
- 1 kesäkurpitsa
- 200 g tuoreita herkkusieniä
- ½ punasipuli
- 2 rkl rapsiöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Tarjoiluun
- jalapenoja
Valmistusohje
1. Puhdista herkkusienet ja kuutioi ne. Laita sienet kylmään paistinpannuun, kuumenna ja anna nesteen kiehua pois. Lisää 1 rkl öljyä ja paista sienet. Nosta pannusta ja laita sivuun.
2. Puhdista punakoiso ja kesäkurpitsa, kuori porkkana. Kuutioi. Kuori ja hienonna sipuli, paista öljyssä. Paista porkkana, munakoiso ja kesäkurpitsa öljyssä. Lisää sienet.
3. Kuori valkosipulinkynsi ja purista se mukaan pannuun. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti jalapenojen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan