Useimmat vihannekset ja juurekset soveltuvat tähän pannuun, kuin myös sienet.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 porkkana
- 1 munakoiso
- 1 kesäkurpitsa
- 200 g tuoreita herkkusieniä
- ½ punasipuli
- 2 rkl rapsiöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Tarjoiluun
- jalapenoja
Valmistusohje
1. Puhdista herkkusienet ja kuutioi ne. Laita sienet kylmään paistinpannuun, kuumenna ja anna nesteen kiehua pois. Lisää 1 rkl öljyä ja paista sienet. Nosta pannusta ja laita sivuun.
2. Puhdista punakoiso ja kesäkurpitsa, kuori porkkana. Kuutioi. Kuori ja hienonna sipuli, paista öljyssä. Paista porkkana, munakoiso ja kesäkurpitsa öljyssä. Lisää sienet.
3. Kuori valkosipulinkynsi ja purista se mukaan pannuun. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti jalapenojen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!