Vihannes-hedelmäsalaatti
Julkaistu
Kuka on sanonut, että mansikat sopisivat pelkästään jälkiruoaksi? Tässä olemme lisänneet ne salaattiin antamaan väriä ja murtamaan makua.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 rasia machesalaattia
- 5 dl mansikoita
- 2 avokadoa
- 2 tl puristettua limemehua
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Huuhtele salaatti ja valuta lävikössä. Huuhtele mansikat, perkaa ne ja halkaise suuret marjat.
2. Halkaise avokadot ja suikaloi hedelmäliha. Sekoita sitruunamehun kanssa, jotteivät viipaleet tummu.
3. Asettele salaattia, avokadoa ja mansikoita kauniisti tarjoiluvadille. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan