Vihannes-hedelmäsalaatti

Kuka on sanonut, että mansikat sopisivat pelkästään jälkiruoaksi? Tässä olemme lisänneet ne salaattiin antamaan väriä ja murtamaan makua.

Neljälle

  • 1 rasia machesalaattia
  • 5 dl mansikoita
  • 2 avokadoa
  • 2 tl puristettua limemehua
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Huuhtele salaatti ja valuta lävikössä. Huuhtele mansikat, perkaa ne ja halkaise suuret marjat.

2. Halkaise avokadot ja suikaloi hedelmäliha. Sekoita sitruunamehun kanssa, jotteivät viipaleet tummu.

3. Asettele salaattia, avokadoa ja mansikoita kauniisti tarjoiluvadille. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja