Mainos

Vesimeloni-fetasalaatti – Kari Aihisen vastustamaton salaatti valmistuu grillissä tai pannulla

Kari Aihisen vastustamattoman herkullisessa ja kesäisessä salaatissa makea vesimeloni yhdistyy suolaisen fetan ja pekonin kanssa. Kokeile Kaappaus keittiössä -ohjelmassa tehtyä reseptiä.

Ainekset

  • 1 pkt pekonia
  • 2 pkt sydänsalaattia eli pikkusalaattia
  • ½ vesimeloni
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 200 g fetaa
  • tuoretta basilikaa
  • 3 kevätsipulin vartta
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Salaatti valmistuu näin:

  1. Asettele pekonit pellille leivinpaperin päälle ja nosta kylmään uuniin. Aseta uuni 160 asteeseen ja paista pekonit, kunnes ne ovat rapeita.
  2. Lohko ja kuori vesimelonit ja halkaise sydänsalaatit pitkittäin. Paista salaatteja ja vesimelonia pannulla öljyssä, kunnes ne saavat kullanruskean värin.
  3. Kasaa kulhoon salaatit, vesimelonit, kypsät hieman murennetut pekonit sekä murusteltu feta. Lorauta päälle oliiviöljyä ja silppua joukkoon kevätsipulia ja basilikan lehtiä. Rouhi mausteeksi mustapippuria ja tarvittaessa suolaa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja