Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Vesimeloni-fetasalaatti – Kari Aihisen vastustamaton salaatti valmistuu grillissä tai pannulla

MTV
Julkaistu 22.06.2020 09:47

MTV LIFESTYLE

Ainekset

  • 1 pkt pekonia
  • 2 pkt sydänsalaattia eli pikkusalaattia
  • ½ vesimeloni
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 200 g fetaa
  • tuoretta basilikaa
  • 3 kevätsipulin vartta
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Salaatti valmistuu näin:

  1. Asettele pekonit pellille leivinpaperin päälle ja nosta kylmään uuniin. Aseta uuni 160 asteeseen ja paista pekonit, kunnes ne ovat rapeita.
  2. Lohko ja kuori vesimelonit ja halkaise sydänsalaatit pitkittäin. Paista salaatteja ja vesimelonia pannulla öljyssä, kunnes ne saavat kullanruskean värin.
  3. Kasaa kulhoon salaatit, vesimelonit, kypsät hieman murennetut pekonit sekä murusteltu feta. Lorauta päälle oliiviöljyä ja silppua joukkoon kevätsipulia ja basilikan lehtiä. Rouhi mausteeksi mustapippuria ja tarvittaessa suolaa.

Katso myös muut Kaappaus keittiössä -jakson reseptit. 

Kari Aihisen vastustamattoman herkullisessa ja kesäisessä salaatissa makea vesimeloni yhdistyy suolaisen fetan ja pekonin kanssa. Kokeile Kaappaus keittiössä -ohjelmassa tehtyä reseptiä.

Lisää aiheesta:

Grillattu salaatti airfryerissaGrillattu tomaattisalaatti – Kari Aihisen helppo ohjeUunipastaRouhea tomaattikeittoLämmin maalaissalaatti ja uppomunatSitruunaista uunibroileria ja perunalohkoja
Kaappaus keittiössä -reseptitKari AihinenVesimeloniGrillausPekonisalaattiLisäkeruoatSalaatit

Tuoreimmat aiheesta

Kaappaus keittiössä -reseptit
  • 14.01.202213:58
    Porsaanlihapata

    Kari Aihisen mureaksi haudutettua porsaan uunilihaa

  • 12.11.202112:19
    Kari Aihinen

    Paahdettu linssi-munakoisokeitto

  • 10.11.202114:54
    Perunat

    Murskatut perunat rosmariinilla – Kape Aihisen helppo ohje

  • 26.10.202113:42
    Kari Aihinen

    Kapen helppo kurpitsapasta

  • 21.10.202111:11
    Grillatut kasvikset

    Grillattu salaatti airfryerissa