Varhaiskaali-riisipaistos
Julkaistu
Kun perinteinen peruna alkaa kyllästyttää, saa kaalista ja riisistä hieman erilaisen lisäkkeen niin liha- kala- kuin kanaruoillekin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- puolikas varhaiskaali
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 4 dl kypsää pitkäjyväistä riisiä
- suolaa
- mustapippuria
- tilkka oliiviöljyä
Valmistusohje
Kuori ja viipaloi porkkana sekä sipuli . Suikaloi varhaiskaali ja hienonna valkosipuli. Kuullota ainekset öljyssä inkiväärin kanssa.
Lisää mukaan kurkuma ja riisi. Paista kunnes paistos saa hieman väriä. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike