Julkaistu
Kun perinteinen peruna alkaa kyllästyttää, saa kaalista ja riisistä hieman erilaisen lisäkkeen niin liha- kala- kuin kanaruoillekin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- puolikas varhaiskaali
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 4 dl kypsää pitkäjyväistä riisiä
- suolaa
- mustapippuria
- tilkka oliiviöljyä
Valmistusohje
Kuori ja viipaloi porkkana sekä sipuli . Suikaloi varhaiskaali ja hienonna valkosipuli. Kuullota ainekset öljyssä inkiväärin kanssa.
Lisää mukaan kurkuma ja riisi. Paista kunnes paistos saa hieman väriä. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.