Varhaiskaali-riisipaistos
Kun perinteinen peruna alkaa kyllästyttää, saa kaalista ja riisistä hieman erilaisen lisäkkeen niin liha- kala- kuin kanaruoillekin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- puolikas varhaiskaali
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 4 dl kypsää pitkäjyväistä riisiä
- suolaa
- mustapippuria
- tilkka oliiviöljyä
Valmistusohje
Kuori ja viipaloi porkkana sekä sipuli . Suikaloi varhaiskaali ja hienonna valkosipuli. Kuullota ainekset öljyssä inkiväärin kanssa.
Lisää mukaan kurkuma ja riisi. Paista kunnes paistos saa hieman väriä. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa