Mainos
Mainos

Tämä on raikas lopetus päivälliselle, ja käytännöllistä, koska jälkiruoan voi valmistaa etukäteen.

Neljälle

  • 2 kypsää cantaloupemelonia
  • 5 dl vadelmia
  • 2 rkl raakaruokosokeria
  • 2 rkl portviiniä

Valmistusohje

1. Leikkaa melonien päistä ohuet viipaleet pois, niin että puolikkaat pysyvät ”pystyssä”. Halkaise melonit.

2. Poista siemenet lusikalla. Koverra sitten hedelmäliha ja paloittele pienemmiksi paloiksi. Puhdista vadelmat.

3. Lado melonia, vadelmia ja sokeria meloninkuoriin. Pirskottele päälle portviini. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.