Vadelmilla täytettyä melonia

Tämä on raikas lopetus päivälliselle, ja käytännöllistä, koska jälkiruoan voi valmistaa etukäteen.

Neljälle

  • 2 kypsää cantaloupemelonia
  • 5 dl vadelmia
  • 2 rkl raakaruokosokeria
  • 2 rkl portviiniä

Valmistusohje

1. Leikkaa melonien päistä ohuet viipaleet pois, niin että puolikkaat pysyvät ”pystyssä”. Halkaise melonit.

2. Poista siemenet lusikalla. Koverra sitten hedelmäliha ja paloittele pienemmiksi paloiksi. Puhdista vadelmat.

3. Lado melonia, vadelmia ja sokeria meloninkuoriin. Pirskottele päälle portviini. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!