Mainos
Mainos

Tässäpä hyvä ja nopeatekoinen arkiruoka. Nyt kannattaa sijoittaa tuoreeseen turskaan, tuoreisiin katkarapuihin ja aitoon voihin.

4 hengelle

  • 1,2 kg turskafileetä nahkoineen
  • 1 dl hienonnettuja katkarapuja
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa silputtuna
  • 25 g sulatettua voita
  • 1 tillinoksa
  • 8 keskisuurta perunaa
  • öljyä uunipannulle, karkeaa suolaa

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni 100 asteeseen. Voitele uunipannu öljyllä, aseta turskafilee nahka alaspäin pannulle ja sirottele kalan päälle hieman karkeata suolaa. Laita kala uuniin ja anna olla siellä n. 20 minuuttia riippuen kalan paksuudesta.

2. Keitä perunat kypsiksi. Lämmitä katkarapuhake, munasilppu ja hienonnettu tilli miedolla lämmöllä voisulassa.

3. Käännä turskafileet lautasille nahkapuoli ylöspäin ja vedä nahka varovasti irti. Tarjoile fileet katkarapu-munahakkeen ja höyryävien perunoiden kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.