Uuninieriää

4:lle hengelle

  • kokonainen nieriä
  • tomaattia
  • sipulia
  • paprikaa
  • kesäkurpitsa
  • 2-3 dl kuivaa valkoviiniä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

Mausta kala sekä sisä- että ulkopuolelta suolalla ja pippurilla. Laita tuoretta timjamia ja sitruunalohkoja kalan sisälle. Pilko kasvikset reilun kokoisiksi paloiksi. Aseta kala kasvisten päälle uunivuokaan. Lisää viini. Hauduta 225°c:ssa 20-30 minuuttia kalan koosta riippuen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.