Uuninieriää
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4:lle hengelle
- kokonainen nieriä
- tomaattia
- sipulia
- paprikaa
- kesäkurpitsa
- 2-3 dl kuivaa valkoviiniä
- suolaa
- valkopippuria
- tuoretta timjamia
Valmistusohje
Mausta kala sekä sisä- että ulkopuolelta suolalla ja pippurilla. Laita tuoretta timjamia ja sitruunalohkoja kalan sisälle. Pilko kasvikset reilun kokoisiksi paloiksi. Aseta kala kasvisten päälle uunivuokaan. Lisää viini. Hauduta 225°c:ssa 20-30 minuuttia kalan koosta riippuen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti