- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4:lle hengelle
- kokonainen nieriä
- tomaattia
- sipulia
- paprikaa
- kesäkurpitsa
- 2-3 dl kuivaa valkoviiniä
- suolaa
- valkopippuria
- tuoretta timjamia
Valmistusohje
Mausta kala sekä sisä- että ulkopuolelta suolalla ja pippurilla. Laita tuoretta timjamia ja sitruunalohkoja kalan sisälle. Pilko kasvikset reilun kokoisiksi paloiksi. Aseta kala kasvisten päälle uunivuokaan. Lisää viini. Hauduta 225°c:ssa 20-30 minuuttia kalan koosta riippuen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.