Turskasalaatti
Julkaistu
Insalata di baccalàn voi antaa vetäytyä jääkaapissa tai tarjoilla välittömästi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 hengelle
- 900 g kuivattua turskaa
- 1 porkkana puolitettuna
- 1 selleri puolitettuna
- 1 sipuli neljään osaan leikattuna
- 300 ml neitsytoliiviöljyä
- suolaa
- 2½ dl oliiveja
- pieni nippu persiljaa hienonnettuna
Valmistusohje
- Leikkaa turska 5 x 5 cm paloihin
- Laita porkkanat, selleri ja sipuli kylmään veteen isossa kattilassa. Kun vesi alkaa kiehua, lisää kalat ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes kala on hiutaleista.
- Kun kala on kypsää, poista nahat ja mahdolliset ruodot.
- Hajoita kalat ja laita salaattikulhoon oliivien, neitsytoliiviöljyn, suolan ja persiljasilpun kanssa.
- Sekoita hyvin.
- Anna levätä jääkaapissa tai tarjoile välittömästi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Taivaallinen omenahillo