Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Toscanalainen kuskus-leipäsalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Keittoastian voi tämän reseptin kanssa huoletta unohtaa. Tarvitaan vain tuoreita raaka-aineita ja vähän tölkkitomaatteja ja mahtava ateria on valmis.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka

4 hengelle

  • 2 kuppia kuskusia
  • 1/2 kuppia neitsytoliiviöljyä
  • 1 punasipuli pilkottuna
  • 1 punainen paprika pilkottuna
  • 1 keltainen paprika pilkottuna
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 2 kuppia soseutettuja purkkitomaatteja
  • yhden sitruunan mehu
  • nippu basilikanlehtiä revittyinä
  • suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistusohje

Ei keittämistä, ei uunin vahtimista, ei mitään sellaista!

- Sekoita oliiviöljy, sitruunamehu ja soseutetut purkkitomaatit isossa kulhossa. Lisää kuskus ja sekoita hyvin.

- Koska reseptissä ei ole keittämistä, on tärkeää että kulhossa on tarpeeksi nestettä. Nesteet toimivat kuskusin "keittoagenttina". Kuskus imee itseensä kaiken nesteen, turpoaa ja saa herkullisen maun.

- Lisää kulhoon punasipulit, paprikat, kirsikkatomaatit ja basilika. Sekoita hyvin. Anna seoksen seisoa jääkaapissa muutaman tunnin, jotta maut yhdistyisivät. Tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

KastanjakeittoJeannetten salaattiRiisisalaattiTomaatti-leipäkeittoVälimeren couscoussalaattiPanzanella -leipäsalaatti
CouscoussalaattiKevytKananmunatonLaktoositonKasvisruokaAlkuruoatSalaatit

Tuoreimmat aiheesta

Couscoussalaatti
  • 05.10.202109:06
    Nopeat ja helpot

    Kari Aihisen "hemmetin hyvän makuinen" couscous-papusalatti

  • 30.01.201915:40
    Hellapoliisi

    Hellapoliisin feta-couscoussalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Toscanalainen kuskus-leipäsalaatti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Tabouleh

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Couscoussalaattia monelle