Tortilla de Patatas
Kokeile helppoa espanjalaista perunamunakasta!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 0,5 kg perunoita
- 1 sipuli
- 4 munaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa
Valmistusohje
Kuori ja viipaloi perunat. Silppua sipuli hienoksi ja sekoita perunaviipaleiden kanssa. Paista seosta reilussa öljyssä miedolla lämmöllä ja poista reikäkauhalla, kun perunat ovat kypsiä. Anna kuivahtaa talouspaperin päällä.
Vatkaa munat isossa kulhossa lisää peruna-sipulisekoitus. Anna olla muutaman minuutin, jotta munamassa imeytyy perunoihin.
Kuumenna paistinpannu, laita noin 2 rkl öljyä ja kaada seos pannuun. Paista miedolla lämmöllä, käännä lautasen avulla ja paista toinen puoli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa