Tonnikalavartaat

Päinvastoin kuin broileri, tonnikala ei saa olla läpikypsää. Siksi kalan korkea laaltu ja tuoreus on tärkeää.

Neljälle

  • 400 g sushi-tuoretta tonnikalaa
  • gourmetsuolaa
  • mustapippurirouhetta
  • 8 liotettua puuvarrasta

Valmistusohje

1. Leikkaa tonnikala kahdeksaan tasakokoiseen palaan, pujota ne vartaisiin, mausta suolalla ja pippurilla.

2. Grillaa vartaita 1-2 minuuttia puoleltaan. Kala saa olla raakaa keskeltä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.