Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tonnikalarullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 3 punaista paprikaa
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 5 rkl punaviinietikkaa
  • 2 silputtua valkosipulinkynttä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl chiliä
  • 2 tl sokeria
  • 2 rkl kapriksia
  • 200 g säilöttyä tonnikalaa pilkottuna

Valmistusohje

Paahda paprikoita uunissa noin 15 min. Laita muovipussiin ja anna jäähtyä. Sekoita sillä välin pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, punaviinietikka, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe sekä sokeri.

Kun paprikat ovat jäähtyneet käsiteltäviksi, kuori ne. Leikkaa pituussuunnassa kolmeen osaan ja poista siemenet. Pane paprikapalat kulhoon ja kaada kastike päälle. Kääntele paloja, jotta ne peittyvät. Anna marinoitua puolisen tuntia.

Sekoita tonnikalapalat ja kaprikset. Valuta paprikapalat ja säästä kastike. Jaa tonnikalasekoitus paprikapaloille ja kääri palat kiinni puisilla cocktailtikuilla. Asette tonnikalarullat tarjoilulautaselle, lusikoi kastike päälle.

Lisää aiheesta:

Hapanimelä tomaattichutneyÄyriäisnyyttiRapucurryKiinalaiset minttujättikatkaravutJuustokuminalla maustettu punainen linssicurryPapu-linssicurry
Täytetyt paprikatKananmunatonGluteenitonLaktoositonAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tonnikalarullat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillattu paprika fetajuuston kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt paprikat, tomaatit ja herkkusienet

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kuskustäytetyt paprikat

  • 18.02.201300:00
    Perunagratiini

    Sieni-riisitäytetyt paprikat perunagratiinin kera