Tonnikala-papusalaatti
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 hengelle
- 2 tölkkiä = noin 11 dl papuja (esim. italialainen cannellini-papu) kuivattuina ja huuhdeltuina
- 400 grammaa tonnikalaa öljyssä tai vedessä, kuivattuna
- 1 sellerinvarsi pilkottuna
- puolikas sitruuna
- 1,2 dl neitsytoliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Tonnikala-papusalaatti on David Roccon versio pikaruuasta. Se on hyvää, terveellistä ja ”tölkkiystävällistä”. Ja voittaa hampurilaisen milloin tahansa!
- Sekoita pavut, tonnikala ja selleri salaattikulhossa.
- Purista kulhoon sitruunamehua. Kaada joukkoon neitsytoliiviöljy ja mausta suolalla sekä pippurilla. Sekoita hyvin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät