Tonnikala-papusalaatti
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 hengelle
- 2 tölkkiä = noin 11 dl papuja (esim. italialainen cannellini-papu) kuivattuina ja huuhdeltuina
- 400 grammaa tonnikalaa öljyssä tai vedessä, kuivattuna
- 1 sellerinvarsi pilkottuna
- puolikas sitruuna
- 1,2 dl neitsytoliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Tonnikala-papusalaatti on David Roccon versio pikaruuasta. Se on hyvää, terveellistä ja ”tölkkiystävällistä”. Ja voittaa hampurilaisen milloin tahansa!
- Sekoita pavut, tonnikala ja selleri salaattikulhossa.
- Purista kulhoon sitruunamehua. Kaada joukkoon neitsytoliiviöljy ja mausta suolalla sekä pippurilla. Sekoita hyvin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti