Tomaattisalsa
Julkaistu
Tässä tomaattisalsassa on sekä kevätsipulia että korianteria. Se sopii hyvin kaikkien texmex-ruokien kera tai vaikkapa falafelin kanssa. Anna salsan maustua tunti ennen tarjoilua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 300 g oikein kypsiä tomaatteja
- 6 kevätsipulia
- 2 piri piriä
- 1 limen raastettu kuori
- 1-2 rkl tuoretta, hienonnettua korianteria
- merisuolaa
Valmistusohje
1. Huuhdo ja kuori tomaatit ja poista siemenet. Hienonna. Puhdista ja hienonna kevätsipulit. Halkaise chilit pituussuuntaan, poista siemenet ja suikaloi chilit hienoksi.
2. Sekoita tomaatti, sipuli ja chili. Raasta limen kuori (vain ohut, vihreä kerros) ja lisää salsaan. Hienonna korianteri ja lisää seokseen. Mausta suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa