Tomaattisalsa

Tässä tomaattisalsassa on sekä kevätsipulia että korianteria. Se sopii hyvin kaikkien texmex-ruokien kera tai vaikkapa falafelin kanssa. Anna salsan maustua tunti ennen tarjoilua.

Neljälle

  • 300 g oikein kypsiä tomaatteja
  • 6 kevätsipulia
  • 2 piri piriä
  • 1 limen raastettu kuori
  • 1-2 rkl tuoretta, hienonnettua korianteria
  • merisuolaa

Valmistusohje

1. Huuhdo ja kuori tomaatit ja poista siemenet. Hienonna. Puhdista ja hienonna kevätsipulit. Halkaise chilit pituussuuntaan, poista siemenet ja suikaloi chilit hienoksi.

2. Sekoita tomaatti, sipuli ja chili. Raasta limen kuori (vain ohut, vihreä kerros) ja lisää salsaan. Hienonna korianteri ja lisää seokseen. Mausta suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!