Tomaattisalaatti
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5654418/landscape16_9/515/290/fbe0f03818a416cceea7a63578faad64/jG/893732-2029.jpg)
Julkaistu
Tämän helpommaksi salaatin valmistaminen tuskin voi tulla. Muista vain valita riittävän kypsiä tomaatteja! Salaatti sopii lähes kaikenlaisten ruokien pariksi ja tuo kauniisti väriä noutopöytään.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 8 tomaattia
- muutama salaatinlehti
- suolaa
- pippuria
- 1 punasipuli
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- 2 rkl viinietikkaa
Valmistusohje
1. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja levitä ne salaattipedille. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Sekoita kastike öljystä, viinietikasta, suolasta ja pippurista.
3. Pirskottele kastike tomaattien päälle. Ripottele koristeeksi hienonnettua punasipulia ja persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka