Tomaattisalaatti

Tämän helpommaksi salaatin valmistaminen tuskin voi tulla. Muista vain valita riittävän kypsiä tomaatteja! Salaatti sopii lähes kaikenlaisten ruokien pariksi ja tuo kauniisti väriä noutopöytään.

4 annosta

  • 8 tomaattia
  • muutama salaatinlehti
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 punasipuli
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 2 rkl viinietikkaa

Valmistusohje

1. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja levitä ne salaattipedille. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Sekoita kastike öljystä, viinietikasta, suolasta ja pippurista.

3. Pirskottele kastike tomaattien päälle. Ripottele koristeeksi hienonnettua punasipulia ja persiljaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja