Tomaattisalaatti
Tämän helpommaksi salaatin valmistaminen tuskin voi tulla. Muista vain valita riittävän kypsiä tomaatteja! Salaatti sopii lähes kaikenlaisten ruokien pariksi ja tuo kauniisti väriä noutopöytään.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 8 tomaattia
- muutama salaatinlehti
- suolaa
- pippuria
- 1 punasipuli
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- 2 rkl viinietikkaa
Valmistusohje
1. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja levitä ne salaattipedille. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Sekoita kastike öljystä, viinietikasta, suolasta ja pippurista.
3. Pirskottele kastike tomaattien päälle. Ripottele koristeeksi hienonnettua punasipulia ja persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti