Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tomaattihilloke

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

4 annosta

  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 7 salottisipulia
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1/4 tl jauhettua valkopippuria
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl oliiviöljyä
  • ruohosipulia koristeluun

Valmistusohje

1. Halkaise tomaatit ja kuori ja suikaloi salottisipulit.

2. Kuumenna öljy, suola, pippuri ja salottisipuli kattilassa. Älä anna sipulin ruskistua. Lisää halkaistut tomaatit, viinietikka ja sokeri. Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Lisää aiheesta:

Linnan tähdet: Marinoidut tomaatitSäilykekurkutGrillatut ja marinoidut vihanneksetSakea tomaattikastikeRetikkasalaatti herneenversoillaMausteinen tomaattikastike
KasvislisukeKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaKeventäjät

Tomaattihilloke on pirteä ja maukas täydennyt lähes kaikenlaisille ruokalajeille. Sen voi tarjota lisukkeena tai yhtenä noutopöydän herkuista. Kannattaa valmistaa kerralla vaikka kaksinkertainen annos, sillä hilloke säilyy jääkaapissa viikon verran.

Lisäkeruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke
  • 15.12.202410:03
    Välipalat

    Kukkakaali libanolilaisittain

  • 27.07.201607:54
    Lisäkeruoat

    Kermainen paprikasalsa

  • 27.04.201609:45
    Juusto

    Munajuustoa ja punajuurta

  • 31.07.201514:16
    Kaalisalaatti

    Kaleslaw

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutetut endiivit