Tomaattigratinoitua kalafileetä

Ellet löydä turskaa, valitse jotakin muuta valkeaa, kiinteää kalaa, kuten seitiä tai kuhaa.

Yhdelle

  • ½ pkt pakastettua lehtipinaattia
  • hieman jauhettua muskottia
  • 150 g turskafileetä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • n. 2 rkl maitoa
  • 2 rkl raastettua, kevyttä juustoa
  • sitruunaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita sulatettu pinaatti uunivuokaan ja mausta kevyesti muskotilla. Asettele turskafilee pinaattipedille.

2. Sekoita tomaattipyree ja maito paksuksi kastikkeeksi, jonka levität kalan päälle.

3. Ripottele päälle juusto ja gratinoi 10-15 minuuttia kunnes kala tuntuu kypsältä. Tarjoile sitruunan ja mausteiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja