Tomaatit ovat aina suosittuja, koristeellisia ja helppoja löytää joka kaupata. Maku vaihtelee vuodenajan ja kasvupaikan mukaan. Mutta tällaisen maukkaan täytteen avulla kaikki tomaatit ovat makumenestys.
- Ruokavalio: Gluteeniton
8 kpl
- 8 keskikokoista tomaattia
Täyte
- 150 g savukinkkua, hienonnettuna
- 200 g pieniä porkkanoita, pakaste- tai säilyke
- 1 suolakurkku, kuutioina
- 2 omenaa, kuutioina
- 100 g vihreitä papuja, hienonnettuina
- 1 dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- hieman puristettua sitruunamehua
- cayennepippuria
- persiljaa
Valmistusohje
1. Leikkaa tomaateista kansi pois, koverra sisus ja valuta.
2. Kiehauta pakastepavut ja porkkana nopeasti.
3. Sekoita täyte ja mausta. Täytä tomaatit, koristele persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!