Tomaatit Polonaise

Tomaatit ovat aina suosittuja, koristeellisia ja helppoja löytää joka kaupata. Maku vaihtelee vuodenajan ja kasvupaikan mukaan. Mutta tällaisen maukkaan täytteen avulla kaikki tomaatit ovat makumenestys.

8 kpl

  • 8 keskikokoista tomaattia

Täyte

  • 150 g savukinkkua, hienonnettuna
  • 200 g pieniä porkkanoita, pakaste- tai säilyke
  • 1 suolakurkku, kuutioina
  • 2 omenaa, kuutioina
  • 100 g vihreitä papuja, hienonnettuina
  • 1 dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • hieman puristettua sitruunamehua
  • cayennepippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Leikkaa tomaateista kansi pois, koverra sisus ja valuta.

2. Kiehauta pakastepavut ja porkkana nopeasti.

3. Sekoita täyte ja mausta. Täytä tomaatit, koristele persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja