Tomaatit Polonaise
Julkaistu
Tomaatit ovat aina suosittuja, koristeellisia ja helppoja löytää joka kaupata. Maku vaihtelee vuodenajan ja kasvupaikan mukaan. Mutta tällaisen maukkaan täytteen avulla kaikki tomaatit ovat makumenestys.
- Ruokavalio: Gluteeniton
8 kpl
- 8 keskikokoista tomaattia
Täyte
- 150 g savukinkkua, hienonnettuna
- 200 g pieniä porkkanoita, pakaste- tai säilyke
- 1 suolakurkku, kuutioina
- 2 omenaa, kuutioina
- 100 g vihreitä papuja, hienonnettuina
- 1 dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- hieman puristettua sitruunamehua
- cayennepippuria
- persiljaa
Valmistusohje
1. Leikkaa tomaateista kansi pois, koverra sisus ja valuta.
2. Kiehauta pakastepavut ja porkkana nopeasti.
3. Sekoita täyte ja mausta. Täytä tomaatit, koristele persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria