Mainos
Mainos

Nämä tomaattimunat voi tehdä niin mätitahnalla kuin mädilläkin, suolaisena pienenä yllätyksenä.

Kolmelle-neljälle

  • 6-8 kiinteää tomaattia
  • n. ½ dl mätitahnaa
  • 6-8 pientä kananmunaa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa tomaateista ”hattu” pois ja koverra pois siemenet. Leikkaa pohjasta ohuenohut pala pois, jotta tomaatit pysyvät paremmin pystyssä uunivuoassa, mutta kuoren pitää pysyä ehjänä.

2. Laita jokaisen tomaatin pohjalle hieman mätitahnaa ja riko niihin sitten kananmunat.

3. Suolaa kevyesti ja laita vuoka uuniin, kunnes munat ovat jähmettyneet.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.