Julkaistu
Tämä on maukas lisuke niin lampaalle kuin naudanlihallekin. Käytä hieman kuivahtanutta, päivän vanhaa leipää.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 isoa tomaattia
- 3 dl murustettua, vaaleaa leipää
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 2 valkosipulinkynttä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- ½ dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja koverra sisukset.
2. Hienonna tomaatin hedelmäliha ja sekoita se leivänmurujen, persiljan ja hienonnetun valkosipulin kanssa. Mausta. Lisää oliiviöljy, sekoita ja täytä tomaatit.
3. Kypsennä uunissa 15-20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.