Taloudelliset tonnikalalla täytetyt tomaatit

Pari päivää vanha vaalea leipä tulee mainiosti hyödynnettyä näihin maukkaisiin tomaatteihin.

Kolmelle-neljälle

  • 6-7 isoa tomaattia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 dl murustettua vaaleaa leipää
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pieni prk tonnikalaa öljyssä
  • 5 basilikanlehteä

Valmistusohje

1. Leikkaa tomaateista ”hattu” pois ja koverra pois sisusta.

2. Sekoita tomaattiensisus, suola, pippuri, leivänmurut ja persilja. Hienonna valkosipuli, lisää se sekä valutettu tonnikala täytteeseen. Suikaloi basilika.

3. Täytä tomaatit. Laita ne uunivuoassa 225-asteisen uunin keskitasolle 15-20 minuutiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja