Taloudelliset tonnikalalla täytetyt tomaatit
Julkaistu
Pari päivää vanha vaalea leipä tulee mainiosti hyödynnettyä näihin maukkaisiin tomaatteihin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Kolmelle-neljälle
- 6-7 isoa tomaattia
- suolaa ja mustapippuria
- 2 dl murustettua vaaleaa leipää
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 pieni prk tonnikalaa öljyssä
- 5 basilikanlehteä
Valmistusohje
1. Leikkaa tomaateista ”hattu” pois ja koverra pois sisusta.
2. Sekoita tomaattiensisus, suola, pippuri, leivänmurut ja persilja. Hienonna valkosipuli, lisää se sekä valutettu tonnikala täytteeseen. Suikaloi basilika.
3. Täytä tomaatit. Laita ne uunivuoassa 225-asteisen uunin keskitasolle 15-20 minuutiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan