Vihreä timbaali kinkulla
Julkaistu
Timbaalit ovat helpompia valmistaa kuin uskoisi. Ne saavat hienon koostumuksen ja maut sekoittuvat elegantisti. Tarjoile keitettyjen, pienten perunoiden ja voissa freesatun pinaatin kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle-kuudelle
- 500 g jauhelihaa
- 100 g savukinkkua, hienoina kuutioina
- 250 g pakastettua, hienonnettua pinaattia
- 1 rkl perunajauhoja
- 1 maustemitta timjamia
- 2 kananmunaa
- 1 ½ dl kermaa
- 1 dl lientä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Sulata pinaatti, purista neste pois.
3. Voitele korkea, 1-1 ½ litran uunivuoka.
4. Sekoita kaikki ainekset, täytä vuoka.
5. Paista uunin alatasolla reilu tunti. Kaada neste, joka vuokaan on muodostunut ja tarjoile kuumana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan