Mainos
Mainos

Timbaalit ovat helpompia valmistaa kuin uskoisi. Ne saavat hienon koostumuksen ja maut sekoittuvat elegantisti. Tarjoile keitettyjen, pienten perunoiden ja voissa freesatun pinaatin kera.

Neljälle-kuudelle

  • 500 g jauhelihaa
  • 100 g savukinkkua, hienoina kuutioina
  • 250 g pakastettua, hienonnettua pinaattia
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 1 maustemitta timjamia
  • 2 kananmunaa
  • 1 ½ dl kermaa
  • 1 dl lientä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Sulata pinaatti, purista neste pois.

3. Voitele korkea, 1-1 ½ litran uunivuoka.

4. Sekoita kaikki ainekset, täytä vuoka.

5. Paista uunin alatasolla reilu tunti. Kaada neste, joka vuokaan on muodostunut ja tarjoile kuumana.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.