Savusilakkamunat

Tämä on elegantti pieni alkuruoka hauskoilla mauilla, tarjoile maukkaan leivän kera.

8 kpl

  • 4 isoa tomaattia
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • ¼ dl rapsiöljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 3 savusilakkaa, perattuja
  • 3 rkl pehmeää voita
  • 3-4 rkl kermaa
  • 2 rkl kapriksia
  • salaattipeti
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Halkaise tomaatit, koverra pois siemenet.

2. Halkaise munat, poista keltuainen ja laita valkuaiset tomaattien sisään.

3. Sekoita keltuaiset, öljy, viinietikka, savusilakkafileet, voi ja kerma tahnaksi. Mausta. Täytä valkuaiset seoksella, koristele kapriksilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!