Savusilakkamunat
Tämä on elegantti pieni alkuruoka hauskoilla mauilla, tarjoile maukkaan leivän kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
8 kpl
- 4 isoa tomaattia
- 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- ¼ dl rapsiöljyä
- 1 rkl viinietikkaa
- 3 savusilakkaa, perattuja
- 3 rkl pehmeää voita
- 3-4 rkl kermaa
- 2 rkl kapriksia
- salaattipeti
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Halkaise tomaatit, koverra pois siemenet.
2. Halkaise munat, poista keltuainen ja laita valkuaiset tomaattien sisään.
3. Sekoita keltuaiset, öljy, viinietikka, savusilakkafileet, voi ja kerma tahnaksi. Mausta. Täytä valkuaiset seoksella, koristele kapriksilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa