Savusilakkamunat
Tämä on elegantti pieni alkuruoka hauskoilla mauilla, tarjoile maukkaan leivän kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
8 kpl
- 4 isoa tomaattia
- 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- ¼ dl rapsiöljyä
- 1 rkl viinietikkaa
- 3 savusilakkaa, perattuja
- 3 rkl pehmeää voita
- 3-4 rkl kermaa
- 2 rkl kapriksia
- salaattipeti
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Halkaise tomaatit, koverra pois siemenet.
2. Halkaise munat, poista keltuainen ja laita valkuaiset tomaattien sisään.
3. Sekoita keltuaiset, öljy, viinietikka, savusilakkafileet, voi ja kerma tahnaksi. Mausta. Täytä valkuaiset seoksella, koristele kapriksilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta