Julkaistu
Silli ja tilli ovat klassinen yhdistelmä, jotka ovat edukseen tässä helpossa sillisäilykkeessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
1 satsiin
- 1 prk liotettua säilykesilliä
- 2 nippua tilliä
- 2 tl maustepippureita, murskattuina
Liemi
- ¾ dl etikkaa
- 1 ½ dl vettä
- 1 dl kidesokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna liemi kiehuvaksi, sekoita niin että sokeri sulaa, anna jäähtyä.
2. Paloittele sillit pienemmiksi paloiksi ja lado astiaan vuorotellen tillin ja maustepippurin kanssa. Kaada liemi päälle. Anna vetäytyä 1-2 vuorokautta jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.