Tillisilli

Silli ja tilli ovat klassinen yhdistelmä, jotka ovat edukseen tässä helpossa sillisäilykkeessä.

1 satsiin

  • 1 prk liotettua säilykesilliä
  • 2 nippua tilliä
  • 2 tl maustepippureita, murskattuina

Liemi

  • ¾ dl etikkaa
  • 1 ½ dl vettä
  • 1 dl kidesokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi, sekoita niin että sokeri sulaa, anna jäähtyä.

2. Paloittele sillit pienemmiksi paloiksi ja lado astiaan vuorotellen tillin ja maustepippurin kanssa. Kaada liemi päälle. Anna vetäytyä 1-2 vuorokautta jääkaapissa.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja