Tillisilli
Julkaistu
Silli ja tilli ovat klassinen yhdistelmä, jotka ovat edukseen tässä helpossa sillisäilykkeessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
1 satsiin
- 1 prk liotettua säilykesilliä
- 2 nippua tilliä
- 2 tl maustepippureita, murskattuina
Liemi
- ¾ dl etikkaa
- 1 ½ dl vettä
- 1 dl kidesokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna liemi kiehuvaksi, sekoita niin että sokeri sulaa, anna jäähtyä.
2. Paloittele sillit pienemmiksi paloiksi ja lado astiaan vuorotellen tillin ja maustepippurin kanssa. Kaada liemi päälle. Anna vetäytyä 1-2 vuorokautta jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka