Tillisilli

Silli ja tilli ovat klassinen yhdistelmä, jotka ovat edukseen tässä helpossa sillisäilykkeessä.

1 satsiin

  • 1 prk liotettua säilykesilliä
  • 2 nippua tilliä
  • 2 tl maustepippureita, murskattuina

Liemi

  • ¾ dl etikkaa
  • 1 ½ dl vettä
  • 1 dl kidesokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi, sekoita niin että sokeri sulaa, anna jäähtyä.

2. Paloittele sillit pienemmiksi paloiksi ja lado astiaan vuorotellen tillin ja maustepippurin kanssa. Kaada liemi päälle. Anna vetäytyä 1-2 vuorokautta jääkaapissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.