Tillisilli

Silli ja tilli ovat klassinen yhdistelmä, jotka ovat edukseen tässä helpossa sillisäilykkeessä.

1 satsiin

  • 1 prk liotettua säilykesilliä
  • 2 nippua tilliä
  • 2 tl maustepippureita, murskattuina

Liemi

  • ¾ dl etikkaa
  • 1 ½ dl vettä
  • 1 dl kidesokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi, sekoita niin että sokeri sulaa, anna jäähtyä.

2. Paloittele sillit pienemmiksi paloiksi ja lado astiaan vuorotellen tillin ja maustepippurin kanssa. Kaada liemi päälle. Anna vetäytyä 1-2 vuorokautta jääkaapissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja