Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Thai-maustetut kalkkunavartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 500 g kalkkunanfileetä
  • 2 rkl limettimehua
  • 1 tl tuoretta inkivääriraastetta
  • ½ punainen chili
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl osterikastiketta
  • 2 valkosipulinkynttä

Lisäksi

  • puuvartaita

Valmistusohje

1. Leikkaa fileestä pitkiä, litteitä viipaleita. Pujota ne pitkittäin myös grillitikkuihin. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna puolikas palko. Sekoita keskenään inkivääriraaste, chilisilppu, öljy ja osterikastike, purista joukkoon valkosipuli. Penslaa vartaat tällä marinadilla.

2. Grillaa vartaita grillipannussa tai hiiligrillissä 3 minuuttia puoleltaan. Voit panna ne myös 275-asteiseen uuniin grillivastuksen alle.

Thaimaassa tarjotaan usein lintuvartaita. Tässä resepti thaimaalaisittain maustetuista kalkkunavartaista, jotka voit tarjoilla lämpimänä ruokana riisin ja makean chilikastikkeen kanssa. Hyvin ne sopivat myös sellaisinaan drinkki-purtavaksi tai noutopöydän yhdeksi lajiksi.

Lisää aiheesta:

Halstrattuja lohipaloja vihannesdipilläLohitartar avokadon keraSavukatkarapuja aiolin keraGrillatut tofuvartaatLiha-vihannesvartaatPerunaa ja sipulia grillistä
KanavartaatVälipalatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanavartaat
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kanavartaita munakoisomarinadissa

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Minttumarinoidut piknikvartaat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jogurtissa marinoidut broilerivartaat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kanavartaat, sahramiriisiä ja kurkkukastiketta

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Varrasbroileri