Terästetty kalaseljanka
Kalaseljanka toimii juhlien alkukeittona tai koko perheen pääruokana.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
4 annosta
- 1 rkl öljyä
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
- pala selleriä
- 1 rkl tomaattisosetta
- 8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 400 g kirjolohta paloina
- 2 maustekurkkua
- 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- (suolaa)
- tilliä hienonnettuna
Valmistusohje
Hienonna sipulit, suikaloi porkkanat ja selleri. Kuullota kasviksia öljyssä. Lisää tomaattisose, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.
Lisää keittoon kirjolohipalat ja suikaloitu maustekurkku. Keitä kypsäksi. Mausta Mausteisella etikalla, tillillä ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa keiton kanssa halutessasi smetanaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Brie-parsataskut
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut