Terästetty kalaseljanka

Kalaseljanka toimii juhlien alkukeittona tai koko perheen pääruokana.

4 annosta

  • 1 rkl öljyä
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • pala selleriä
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 8 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 400 g kirjolohta paloina
  • 2 maustekurkkua
  • 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • (suolaa)
  • tilliä hienonnettuna

Valmistusohje

Hienonna sipulit, suikaloi porkkanat ja selleri. Kuullota kasviksia öljyssä. Lisää tomaattisose, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää keittoon kirjolohipalat ja suikaloitu maustekurkku. Keitä kypsäksi. Mausta Mausteisella etikalla, tillillä ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa keiton kanssa halutessasi smetanaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!