Täytettyä broilerinrintaa ja mansikkasalaattia

Kesäinen mansikkasalaatti istuu hyvin brioilerin seuraksi. Kokeile tätä maistuvaa ja helppotekoista kesäruokaa!

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 120 g salaattijuustoa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa

Mansikkasalaatti

  • vihreää salaattia (kaksi ruukkua)
  • 20 lehteä sitruunamelissaa
  • 200 g mansikoita
  • 2 rkl balsamic-siirappia
  • 3 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Koverra broilerinrintaan onkalo ja laita se täyteen salaattijuustokuutioita. Sivele liha oliiviöljyllä ja mausta pinnalta suolalla. Grillaa kypsäksi, alkuun kuumemmalla ja sitten hiukan viileämmällä grillillä.

Mansikkasalaatti: Revi salaatinlehtiä ja melissaa kulhoon. Viipaloi mansikat ja nostele salaattien sekaan. Kostuta viinietikkasiirapilla ja oliiviöljyllä juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!