Täytettyä broilerinrintaa ja mansikkasalaattia
Kesäinen mansikkasalaatti istuu hyvin brioilerin seuraksi. Kokeile tätä maistuvaa ja helppotekoista kesäruokaa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 120 g salaattijuustoa
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
Mansikkasalaatti
- vihreää salaattia (kaksi ruukkua)
- 20 lehteä sitruunamelissaa
- 200 g mansikoita
- 2 rkl balsamic-siirappia
- 3 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Koverra broilerinrintaan onkalo ja laita se täyteen salaattijuustokuutioita. Sivele liha oliiviöljyllä ja mausta pinnalta suolalla. Grillaa kypsäksi, alkuun kuumemmalla ja sitten hiukan viileämmällä grillillä.
Mansikkasalaatti: Revi salaatinlehtiä ja melissaa kulhoon. Viipaloi mansikat ja nostele salaattien sekaan. Kostuta viinietikkasiirapilla ja oliiviöljyllä juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje