Taivaallinen hedelmäsalaatti

Raikkain lopputulos syntyy, kun yhdistät keskenään miedon ja voimakkaan makuisia hedelmiä. Jos et halua maustaa hedelmäsalaattia alkoholilla, voit käyttää tuoremehua tai mehutiivistettä.

4 annosta

  • 2 appelsiinia tai 3 mandariinia
  • 2 passionhedelmää
  • 1 greippi
  • 1 mango
  • ½ tuore pieni ananas
  • 2 kypsää päärynää
  • 2 kiiviä
  • 1 iso melonilohko
  • 2 dl Krischiä

Valmistusohje

1. Leikkaa appelsiineista ja greipistä päät pois. Kuori terävällä veitsellä, poista myös valkoinen osa. Poista lohkoista kalvot ja paloittele lohkot. Paloittele hedelmät kulhon päällä, jotta saat mehun talteen. Kuori ja paloittele mango, ananas, päärynä ja meloni. Kuori ja viipaloi kiivi. Kaada hedelmät mehuineen kulhoon.

2. Halkaise passionhedelmät ja koverra sisus lusikalla. Sekoita hedelmäsalaattia varovasti, jotta hedelmät eivät hajoa.

3. Jaa hedelmäsalaatti annoskulhoihin ja kaada päälle Kirchiä. Peitä kulhot muovikelmulla ja anna kylmetä jääkaapissa. Nosta esille juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!