Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Taivaallinen hedelmäsalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

4 annosta

  • 2 appelsiinia tai 3 mandariinia
  • 2 passionhedelmää
  • 1 greippi
  • 1 mango
  • ½ tuore pieni ananas
  • 2 kypsää päärynää
  • 2 kiiviä
  • 1 iso melonilohko
  • 2 dl Krischiä

Valmistusohje

1. Leikkaa appelsiineista ja greipistä päät pois. Kuori terävällä veitsellä, poista myös valkoinen osa. Poista lohkoista kalvot ja paloittele lohkot. Paloittele hedelmät kulhon päällä, jotta saat mehun talteen. Kuori ja paloittele mango, ananas, päärynä ja meloni. Kuori ja viipaloi kiivi. Kaada hedelmät mehuineen kulhoon.

2. Halkaise passionhedelmät ja koverra sisus lusikalla. Sekoita hedelmäsalaattia varovasti, jotta hedelmät eivät hajoa.

3. Jaa hedelmäsalaatti annoskulhoihin ja kaada päälle Kirchiä. Peitä kulhot muovikelmulla ja anna kylmetä jääkaapissa. Nosta esille juuri ennen tarjoilua.

Raikkain lopputulos syntyy, kun yhdistät keskenään miedon ja voimakkaan makuisia hedelmiä. Jos et halua maustaa hedelmäsalaattia alkoholilla, voit käyttää tuoremehua tai mehutiivistettä.

Lisää aiheesta:

Heldelmäsalaatti melonikupissaEksoottinen hedelmäsalaatti pähkinäkerman keraEksoottinen hedelmäsalaattiRaikas hedelmäsalaattiHedelmäsalaatti papaijasta, ananaksesta ja karpaloistaEksoottinen hedelmäsalaatti ja hunajajogurtti
HedelmäsalaattiSalaatitKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäsalaatti
  • 08.01.201610:56
    Kevyt

    Hellapoliisin thaimaalainen papaijasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Persikkasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Päärynäsalaatti sinihomejuustolla

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Eevan salaatti

  • 18.02.201300:00
    Hedelmät ja marjat

    Päärynäsalaatti