Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Syksyiset, sienitäytteiset paprikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tähän ruokalajiin voit käyttää mitä tahansa tuoreita sieniä. Maukkainta ruoasta tulee vastapoimituista kantarelleista.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

Neljälle

  • 8 paprikaa
  • 1 keltasipuli
  • 300 g tuoreita sieniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl keitettyjä punaisia linssejä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 rkl vettä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Huuhtele paprikat ja halkaise ne, poista siemenet. Ryöppää paprikoita kevyesti suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Voitele uuninkestävä vuoka.

2. Kuori ja hienonna sipuli, paista öljyssä. Paista sienet, lisää sipuli ja purista mukaan valkosipuli. Lisää linssit, tomaattipyree, vesi ja mausteet. Sekoita ja anna hautua muutama minuutti. Kääntele mukaan persilja.

3. Laita paprikat vuokaan ja täytä ne sieniseoksella. Kypsennä uunissa 30-40 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Ratatouille lavakurkullaUunissa paistettuja vihanneksia ja paahdettuja pinjansiemeniäMunakoisohöystö tomaatin ja kapristen keraPaprikat syystäytteelläRiisi-sienitäytteiset paprikatTäytetyt paprikat
Täytetyt paprikatAlkuruoatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonGoGreen
Pääruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tonnikalarullat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillattu paprika fetajuuston kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt paprikat, tomaatit ja herkkusienet

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kuskustäytetyt paprikat

  • 18.02.201300:00
    Perunagratiini

    Sieni-riisitäytetyt paprikat perunagratiinin kera