Julkaistu
Katkaravut ja mäti ovat sekä kauniita että maukkaita sushipaloissa. Käytä punaista mätiä, sillä musta mäti värjää riisin, eikä näytä hetken kuluttua herkulliselta.
- Ruokavalio: Kevyt
8 palaa
- 1 leväarkki, nori
- 1 ½ dl keitettyä sushiriisiä
- 4 viipaletta avokadoa
- 10 katkarapua
- 2 rkl punaista rasvakalan mätiä
Tarjoiluun
- hillottua inkivääriä
- japanilaista soijaa
- wasabia
Valmistusohje
1. Levitä riisi leväarkille noin ½ sentin kerrokseksi.
2. Sipaise riisille kapea raita wasabia. Asettele riviin katkaravut, avokadosiivut ja mäti. Kääri rullalle. Liimaa sauma riisiviinietikalla.
3. Leikkaa käärö terävällä veitsellä 8 palaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.