Suolasilliä kermaviilin kera

Suolasilliä myydään kokonaisena, tynnyrissä ja fileinä. Myös valmiiksi liotettuja fileitä on saatavana. Niistä valmistat tämän kevyen kesälounaan todella helposti ja nopeasti.

4 annosta

  • 2 isoa, kokonaista suolasilliä
  • 1 sipuli
  • 1 dl hienonnettua ruohosipulia
  • 3 dl kermaviiliä

Tarjoiluun

  • keitettyjä uusia perunoita kuorineen

Valmistusohje

1. Kokonaiset sillit on perattava. Huuhtele sillit ja liota niitä vedessä seuraavaan päivään.

2. Huuhtele sillit hyvin ja poista nahka. Leikkaa kokonaiset sillit poikittain 2-3 cm viipaleiksi. Leikkaa fileet yhtä paksuiksi viipaleiksi.

3. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna ruohosipuli. Pane tarjolle kulhoihin. Kaada myös kermaviili kulhoon. Tarjoa silli kermaviilikastikkeen ja keitettyjen perunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!