Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sipuli-paprikasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paprikasalaattia on hyvä olla jääkaapissa varalta. Sehän sopii melkein kaikkeen.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

Yksi annos

  • 1 kg paprikoita, eri värejä
  • 500 g sipulia siivuina

Liemi

  • 2 dl sokeria
  • 1 rkl suolaa
  • 2 dl etikkaa
  • 3 dl vettä
  • 2 palaa muskottikukkaa
  • 5 mausteneilikkaa
  • (säilöntäainetta)

Valmistusohje

1. Leikkaa paprikoista hattu ja poista siemenet, viipaloi paprikat. Laita ne ja sipuliviipaleet kulhoon. Kaada päälle kiehuvaa vettä, niin että ne peittyvät. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja siivilöi sitten vesi pois.

2. Sekoita kattilassa liemen ainekset ja kuumenna kiehuvaksi. Laita mukaan vihannekset ja keitä hiljaa kannen alla 7-10 minuuttia.

3. Ota kattila liedeltä, lisää halutessasi säilöntäaine, jos aiot säilyttää salaattia pidempään. Täytä salaatilla hyvin puhdistetut lasitölkit ja sulje tiiviisti. säilytä jääkaapissa.

Lisää aiheesta:

Täytetyt sipulitGratinoidut latva-artisokanpohjatJeannetten salaattiTäytetyt paprikatSavuporosalaattiSäilykekeltajuuret
SipulisalaattiSalaatitKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaLisäkeruoat

Tuoreimmat aiheesta

Sipulisalaatti
  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Sipuli-paprikasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Värikäs sipulisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Sadonkorjuu

    Grillatut sipulit ja maalaissalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Marinoitu sipuli-fenkolisalaatti