Hellapoliisin uunijuusto
Julkaistu
Uunijuusto on helppotekoinen kesäjälkiruoka. Tarjoa lämpimänä hillon tai marjojen kanssa. 4-5 annosta.
Tarvitset
- 1 l ternimaitoa
- ripaus suolaa
Vuokaan
- voita
Valmistusohje
Laita ternimaito kulhoon ja sekoita joukkoon suola. Voitele uunivuoka voilla ja kaada maito vuokaan.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa seuraksi lakkahilloa tai tuoreita marjoja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa