Selleriä juustokreemillä

Lehtiselleri ja juusto ovat uskomattoman maukas yhdistelmä. Valitse miedompaa viherhomejuustoa, jos gorgonzola on mielestäsi liian vahvaa – ja muista, että kaikki eivät voi syödä pähkinöitä.

Vieraiden lukumäärän mukaan

  • lehtiselleriä
  • gorgonzolaa
  • kermaa
  • saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Leikkaa selleristä n. 7 cm pituisia paloja.

2. Sekoita juusto ja hieman kermaa kermaiseksi, ja täytä selleripalat. Koristele pähkinöillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!