Mac and cheese on helppotekoinen ja syntisen herkullinen, nimensä mukaisesti makaronista ja juustosta valmistettu ruoka, joka maistuu taatusti koko perheelle!
Ainekset (4 annosta)
- 400 g makaronia
- vettä
- ripaus suolaa
- 8 dl täysmaitoa
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 4 dl voimakasta cheddarjuustoa
- 50 g sulatettua voitasuolaa maun mukaan
Pinnalle
- ½ dl korppujauhoja
Valmistusohje
Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Laita makaroni leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uunivuokaan.
Sekoita täysmaito, parmesaaniraaste,cheddarjuustoraaste ja voi keskenään.Sekoita keitetyn makaronin kanssa.
Ripottele pinnalle korppujauhot.Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.