Mac and cheese
Mac and cheese on helppotekoinen ja syntisen herkullinen, nimensä mukaisesti makaronista ja juustosta valmistettu ruoka, joka maistuu taatusti koko perheelle!
Ainekset (4 annosta)
- 400 g makaronia
- vettä
- ripaus suolaa
- 8 dl täysmaitoa
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 4 dl voimakasta cheddarjuustoa
- 50 g sulatettua voitasuolaa maun mukaan
Pinnalle
- ½ dl korppujauhoja
Valmistusohje
Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Laita makaroni leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uunivuokaan.
Sekoita täysmaito, parmesaaniraaste,cheddarjuustoraaste ja voi keskenään.Sekoita keitetyn makaronin kanssa.
Ripottele pinnalle korppujauhot.Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen