Mac and cheese
![Copyright: Kati Jaakonen / Hellapoliisi. mac and cheese](https://im.mtvuutiset.fi/image/6484222/landscape16_9/1600/900/5ced730238b499eb72f51a466b58a556/VC/mac-and-cheese.jpg)
Kati Jaakonen / Hellapoliisi
Julkaistu
Mac and cheese on helppotekoinen ja syntisen herkullinen, nimensä mukaisesti makaronista ja juustosta valmistettu ruoka, joka maistuu taatusti koko perheelle!
Ainekset (4 annosta)
- 400 g makaronia
- vettä
- ripaus suolaa
- 8 dl täysmaitoa
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 4 dl voimakasta cheddarjuustoa
- 50 g sulatettua voitasuolaa maun mukaan
Pinnalle
- ½ dl korppujauhoja
Valmistusohje
Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Laita makaroni leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uunivuokaan.
Sekoita täysmaito, parmesaaniraaste,cheddarjuustoraaste ja voi keskenään.Sekoita keitetyn makaronin kanssa.
Ripottele pinnalle korppujauhot.Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka