Mac and cheese

mac and cheese
Kati Jaakonen / Hellapoliisi

Mac and cheese on helppotekoinen ja syntisen herkullinen, nimensä mukaisesti makaronista ja juustosta valmistettu ruoka, joka maistuu taatusti koko perheelle!

Ainekset (4 annosta)

  • 400 g makaronia
  • vettä
  • ripaus suolaa
  • 8 dl täysmaitoa
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 4 dl voimakasta cheddarjuustoa
  • 50 g sulatettua voitasuolaa maun mukaan

Pinnalle

  • ½ dl korppujauhoja

Valmistusohje

Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä. Valuta.

Laita makaroni leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uunivuokaan.

Sekoita täysmaito, parmesaaniraaste,cheddarjuustoraaste ja voi keskenään.Sekoita keitetyn makaronin kanssa.

Ripottele pinnalle korppujauhot.Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja