Lihansyöjät: Hunajaleivät
Valmista herkullisisa hunajaleipiä jälkiruoaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 patonki
- ½ dl hunajaa
- 50 g voita
- 200 g gorgonzola-juustoa
- vadelmia
Valmistusohje
Viipaloi patonki ja sivele viipaleet voilla ja hunajalla. Paista viipaleet grillin parilatasolla rapeiksi. Leikkaa gorgonzolasta viipaleita leipien päälle ja tarjoa niiden kanssa vadelmia ja Tokaji-appelsiinisiirappia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Meksikolainen papukeitto
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella