Savustettua lankkuturskaa

Liha ei ole ainoa aines, jota voi tarjoilla lankulta. Savustetut turskafileet muuntuvat juhla-ateriaksi tällä tavalla valmistettuina.

Neljälle

  • 4 savustettua turskafileetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • sitruunapippuria
  • paprikajauhetta

Tarjoiluun

  • perunasalaattia

Tarvitset myös

  • tammilautaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kalafileet lankuille. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunapippurilla ja paprikalla.

2. Laita kalat uunin keskitasolle n. 20 minuutiksi tai kunnes ne ovat täysin lämmenneet.

3. Tarjoile perunasalaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!