Savustettua lankkuturskaa
Julkaistu
Liha ei ole ainoa aines, jota voi tarjoilla lankulta. Savustetut turskafileet muuntuvat juhla-ateriaksi tällä tavalla valmistettuina.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4 savustettua turskafileetä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- sitruunapippuria
- paprikajauhetta
Tarjoiluun
- perunasalaattia
Tarvitset myös
- tammilautaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kalafileet lankuille. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunapippurilla ja paprikalla.
2. Laita kalat uunin keskitasolle n. 20 minuutiksi tai kunnes ne ovat täysin lämmenneet.
3. Tarjoile perunasalaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät