Savustettu kala ja vihannessalaatti

Täydellinen kesälounas. Pavut voit tietenkin vaihtaa herneisiin.

Neljälle

  • 2 isoa savukalaa
  • (siikaa, makrillia)

Salaatti

  • 1 pkt vihreitä pakastepapuja
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 dl kermavaahtoa
  • 2 tl currya
  • 2 hapanta omenaa kuutioina
  • 1 rkl ruohosipulisilppua

Valmistusohje

1. Ryöppää pavut nopeasti, huuhtele kylmässä vedessä jaa valuta. Sekoita salaattikastike. Sekoita kastikkeen joukkoon pavut ja omenakuutiot. Ripottele pinnalle ruohosipulisilppu.

2. Kääri kalat folioon ja lämmitä niitä hetki uunissa, kunnes ne tuoksuvat vastasavustetuilta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!