Savustettu kala ja vihannessalaatti
Julkaistu
Täydellinen kesälounas. Pavut voit tietenkin vaihtaa herneisiin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 isoa savukalaa
- (siikaa, makrillia)
Salaatti
- 1 pkt vihreitä pakastepapuja
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- 1 dl kermavaahtoa
- 2 tl currya
- 2 hapanta omenaa kuutioina
- 1 rkl ruohosipulisilppua
Valmistusohje
1. Ryöppää pavut nopeasti, huuhtele kylmässä vedessä jaa valuta. Sekoita salaattikastike. Sekoita kastikkeen joukkoon pavut ja omenakuutiot. Ripottele pinnalle ruohosipulisilppu.
2. Kääri kalat folioon ja lämmitä niitä hetki uunissa, kunnes ne tuoksuvat vastasavustetuilta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan