Sami Tallbergin janssoninkiusaus deluxe

Perinteisestä janssoninkiusauksesta saa loihdittua deluxe-version keittiömestari Sami Tallbergin ohjeilla.

Ainekset

  • 800 g kuorellisia perunoita, ohueksi suikaloituna
  • 4 kpl valkosipulin kynsiä, kuorittuina ja murskattuna
  • 4 kpl sipulia, kuorittuina ja viipaloituna
  • 2 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
  • 100 g anjovista, hienonnettuna tai kokonaisina pikkufileinä
  • Maustamiseen suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Pese perunat huolellisesti. Suikaloi kuorelliset perunat. Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna anjovis halutessasi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan. Paista 185 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.