Julkaistu
Perinteisestä janssoninkiusauksesta saa loihdittua deluxe-version keittiömestari Sami Tallbergin ohjeilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 800 g kuorellisia perunoita, ohueksi suikaloituna
- 4 kpl valkosipulin kynsiä, kuorittuina ja murskattuna
- 4 kpl sipulia, kuorittuina ja viipaloituna
- 2 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
- 100 g anjovista, hienonnettuna tai kokonaisina pikkufileinä
- Maustamiseen suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Pese perunat huolellisesti. Suikaloi kuorelliset perunat. Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna anjovis halutessasi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan. Paista 185 asteisessa uunissa tunnin ajan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.