Sami Tallbergin janssoninkiusaus deluxe

Perinteisestä janssoninkiusauksesta saa loihdittua deluxe-version keittiömestari Sami Tallbergin ohjeilla.

Ainekset

  • 800 g kuorellisia perunoita, ohueksi suikaloituna
  • 4 kpl valkosipulin kynsiä, kuorittuina ja murskattuna
  • 4 kpl sipulia, kuorittuina ja viipaloituna
  • 2 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
  • 100 g anjovista, hienonnettuna tai kokonaisina pikkufileinä
  • Maustamiseen suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Pese perunat huolellisesti. Suikaloi kuorelliset perunat. Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna anjovis halutessasi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan. Paista 185 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!