Rosolli
Julkaistu
Jos rosollia on jäänyt yli joulun pääpäivälliseltä, kaikki on jo valmiina. Sekoita muuten herkullinen rosolli ja tarjoile alkupalana jonakin joulun eri päivällisistä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 3 säilykesillifileetä
- 8 pientä säilykepunajuurta
- 1 hapan omena
- ½ keltasipuli
- 1 suolakurkku
- 2 keitettyä, kylmää perunaa
- 1 rkl sinappia
- 1 ½ rkl kidesokeria
- 2 rkl viinietikkaa
- 1 dl ruokaöljyä
Valmistusohje
1. Kuori omena. Kuutioi silli, punajuuret, omena, sipuli, suolakurkku ja perunat hienosti.
2. Sekoita sinappi, sokeri ja viinietikka, vatkaa mukaan öljy tippa kerrallaan. Sekoita kastike muiden ainesten kera ja anna salaatin maustua kylmässä hetki.
3. Asettele pieniksi annoksiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan