Rosmariinilla maustettua broilerinrintaa ja ananasriisiä
Julkaistu
Ihana rosmariini antaa broilerille makua. Nauti värikkään riisin kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g broilerin rintafileitä
- suolaa
- rosmariinia
- voita
Keltainen ananasriisi
- 3 dl jasminriisiä
- 2 dl ananaspaloja
- 3 rkl öljyä
- 0,5 g sahramia
Valmistusohje
Leikkaa broilerinfileeseen onkalo ja täytä se rosmariinin lehdillä. Tunge lehtien sekaan voita ja mausta rinnat suolalla. Paista rinnat kypsiksi ja tarjoa ananasriisin kera.
Ananasriisi: Kuullota riisi ja ananaspalat öljyssä. Kaada ananasmehu ja puolisen litraa vettä kattilaan ja mausta suolalla ja sahramilla. Hauduta tovi keittäen, sekoita riisi ja anna hautua kypsäksi kannen alla, jälkilämmössä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti