Roccon tomaattikastike
Nopea tomaattikastike suoraan italialaisesta keittiöstä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 keskikokoinen sipuli, hienoksi pilkottuna
- 1 valkosipulinkynsi, hienoksi pilkottuna
- 4 rkl neitsytoliiviöljyä
- 790 g tomaattimurskaa
- kuivattua chilipalkoa, murskattuna
- 5 basilikanlehteä, revittynä
- suolaa
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannussa, lisää sipuli, valkosipuli ja chili. Paista kevyesti.
- Lisää tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
- Mausta suolalla.
- Lisää basilika viimeisenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan