Risi bisi äyriäisillä

Katkaravut ja simpukat antavat tälle kevyelle ruoalle hyvää makua, täysjyväriisi on täyttävää.

Yhdelle

  • ½ dl täysjyväriisiä
  • 1 pieni prk simpukoita vedessä
  • 1 dl pakastettuja vihreitä herneitä
  • yrttisuolaa
  • paprikajauhetta
  • soijaa
  • 1 porkkana, raastettu
  • n. 50 g kuorittuja katkarapuja

Valmistusohje

1. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Sekoita riisi, valutetut simpukat ja herneet. Mausta yrttisuolalla, paprikalla ja soijalla.

3. Lisää porkkanaraaste ja kaada lautaselle. Asettele katkaravut ympärille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!