Risi bisi äyriäisillä
Julkaistu
Katkaravut ja simpukat antavat tälle kevyelle ruoalle hyvää makua, täysjyväriisi on täyttävää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Yhdelle
- ½ dl täysjyväriisiä
- 1 pieni prk simpukoita vedessä
- 1 dl pakastettuja vihreitä herneitä
- yrttisuolaa
- paprikajauhetta
- soijaa
- 1 porkkana, raastettu
- n. 50 g kuorittuja katkarapuja
Valmistusohje
1. Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sekoita riisi, valutetut simpukat ja herneet. Mausta yrttisuolalla, paprikalla ja soijalla.
3. Lisää porkkanaraaste ja kaada lautaselle. Asettele katkaravut ympärille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti